den færøske
sommer.

på færøerne er vintrene lange og mørke, mens sommeren er lys og intens. og fordi solen aldrig rigtig går ned, fylder sommeren os med enorm energi. men sommeren er kort, hvilket gør det til sæsonen for spontanitet. langt ud på natten kan du høre børn lege i gaderne, og det samme gælder for små lam ude i engene.

SS21 farvepaletten består af pasteller i nuancer af hvid, beige og rose – kombineret med et strejf af stærke farver hist og pist, hvilket afspejler sommerens spontanitet.

uld om sommeren?

nogle siger uld er varm, og så er den ikke længere. men det er kun halvdelen af sandheden. ulden holder dig nemlig varm, når det er koldt, men den holder dig også kølig, når det er varmt. faktisk er bomuld ikke ideel om sommeren, da den absorberer sved. uld på den anden side leder sved væk fra huden og holder dig dermed både tør og kølig. og som en ekstra bonus, så krøller uld ikke.

og ved du nu hvad

af hensyn til bæredygtighed fortsætter vi med at finde nye måder at inkorporere spildprodukter i vores produktion. vidste du, at mælk – ja, mælk – efterlader et spildprodukt, der, når det spindes til fibre og strik, producerer det smukkeste garn med den mest luksuriøse, silkeaktige følelse, hvilket gør det perfekt til sommer? vi er helt solgt.

vores nyeste kollektion SS21 er en hyldest til årstiden over alle årstider.